Vanuit verbinding is er veel mogelijk

Wie is San

Geboren in het Brabantse land waar mijn Bourgondische inslag is ontstaan ( ook mede door mijn Indische ouders) en ook de zoektocht naar wat het leven nog meer in petto had voor mij; een zoektocht naar mezelf en naar wat ik werkelijk wilde.

Om daar achter te komen had ikzelf diverse trajecten doorlopen om antwoord te krijgen op vele levensvragen. Mijn interesse was gewekt om aan de slag te gaan met alles wat met mijn persoonlijke ontwikkeling te maken had en het duurde nog 10 jaar eer ik de juiste studies had gevonden om van de  “geleerde kennis” mijn beroep te mogen maken.

De in Brabant gestartte zoektocht is uiteindelijk na vele jaren in de Kop van Noord Holland beëindigd waar ik mijn man, zijn dochters én mijn ware passie wat werk betreft had gevonden en waar ik gelukkig mee ben!

Leergierig, ondernemend, onderzoekend,  oplossingsgericht bezig, praktisch, geduldig, avontuurlijk, betrokken, behulpzaam, respectvol en in verbinding blijven met mezelf -,de ander- én de natuur, omschrijven mij zoals ik ben.

Zorgzaam, liefdevol, vol creatieve uitspattingen, stout, humorvol, sportief, spelletjesmens, ster in speculaas bakken, gezellig samen-zijn, enthousiast,  zijn de omschrijvingen van mij door anderen…en ja…ze hebben gelijk!

Vele van de genoemde kwaliteiten zorgden ervoor dat ik vanaf 2004 met succes mijn holistische praktijk ben gestart en waar mensen zich welkom mogen voelen want ik realiseer mij al te goed dat ook zíj een zoektocht zijn gestart!

Ik ben San de Wit – Bello en wees welkom!   

Scroll to Top