Behandeltraject

Holistische praktijk San is gestart in 2004 en door de jaren heen heb ik de behandelingen aangepast aan de hulpvragen van de cliënten om tot een optimaal resultaat te komen.

Dat hield dus ook in dat ik me bleef verdiepen middels studies en bijscholingen waardoor het mij steeds duidelijker werd dat er vele wegen waren die naar datzelfde Rome leiden. Dezelfde klacht wordt door elk mens anders ervaren, mede door de verschillende omstandigheden waardoor de klacht is ontstaan. Gevolg daarvan is dat geen enkel behandelplan van al mijn cliënten hetzelfde zal zijn.

Wanneer u met mij een consultafspraak maakt stuur ik u van te voren een intakeformulier op die ik graag vóór de afspraak ingevuld retour krijg. Bij fysieke klachten zal ik u vragen een foto van uzelf mee te sturen waarmee ik m.b.v. de biotensor ( een energie/stralings-gevoelig meetapparaat) de lichamelijke-, emotionele-, mentale-, en energetische belastingen van u test. Daarbij komen alle disbalansen  op dát belaste gebied naar voren en kan er a.d.h.v. de uitslag een behandeltraject worden voorgesteld en gestart.

Als er uit de testuitslag blijkt dat u belast bent met een tekort aan bepaalde vitamines, aminozuren, mineralen en/of celzouten die mede verantwoordelijk kunnen zijn voor uw gezondheid op dat moment, zal dat eerst moeten worden aangevuld of aangepast, of misschien mogen er eerst wat scherpe randjes van de emoties worden weggenomen m.b.v. een Bachbloesemremedie en kan dit weer ten goede komen aan de rest van het behandeltraject wat kan bestaan uit het werken aan uw stress- en /of pijnklachten.

Doordat een klacht vaak uit diverse laagjes bestaat die moeten worden afgepeld als een ui, zullen niet alle laagjes op dezelfde wijze behandeld worden. Door de diversiteit aan behandelingen kan er elke keer een passende methode worden ingezet om inzicht te krijgen in de oorzaak van de klacht, en kunnen er vaardigheden worden geleerd om dat inzicht verder uit te breiden teneinde de gezondheid op alle fronten te bevorderen én te behouden.

Klachten die behandeld worden bij Holistische praktijk San:

Scroll to Top